Autóval üldözte kifosztóját egy idős asszony Nagyatádon – persze hogy elengedték a cigányt

Az idős hölgytől egy buszmegállóban vették el tárcáját és telefonját, az áldozat leintett egy autóst, s együtt üldözték a tolvajt, akit a város határában értek utol.
Egy nagyatádi buszmegállóban várakozott egy idős asszony kedden este, amikor egy fiatal férfi a szatyrából ellopta a mobiltelefonját és a pénztárcáját, benne az irataival. A tolvaj elmenekült, de a kifosztott nyugdíjas nem adta fel: leintett egy arra járó autóst, és együtt eredtek a nyomába.
A város határában érték utol, ahol a rendőrök megérkezéséig őrizték. A 20 éves férfit előállították a nagyatádi kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd lopás vétsége miatt eljárást indítottak ellene, végül szabadon engedték.
Autor-Kommentárum hozza:
Az Az idős hölgynek több tökke volt, mint a Rendőröknek!!!Haha,üldözték a cigányt,hát így kell,üldözni az idős hölgynek kell és aztán elengedni a Rendőrök jönnek és segitenek!HeHe,hülye a világ,mint Gyurcsány Bohóc!
legyenonis

1magyarember

 

Forrás:Kuruc.info
Advertisements

Über 1magyarember fekete hun(Árpád, István)

Skytho-germanischer Hunne, Geboren in Ungarn,einen Teil der Kindheit dort verbracht, ich kam in der Zeit des Kommunismus nach Deutschland,auch aus politischen Gründen,da ich deutsche ebenso wie ungarische Wurzeln habe(die Großeltern waren deutsche(Thüringen) Sieldler in Ungarn, da lag es am nächsten nach Deutschland(die 2. Heimat) zu kommen ,als von den Kommies verfolgte deutschstämmige wurden wir zu politischen Flüchtlingen da mein Opa Soldat im 2.WK gegen die jüdischen Bolshevisten war. Ich bin begeisterter Karpfenangler und politisch interessiert von klein auf.Mehr Infos gibt´s öffentlich aus diffamierungs-technischen Gründen übers web nicht.Geht nicht anders , meine Familie und auch meine Person bedürfen des Schutzes im Netz...
Dieser Beitrag wurde unter Magyarország(Ungarn) abgelegt und mit , , verschlagwortet. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Ich freue mich auf eure Meinungen.../Várom a megjegyzéseket.../Feel free to leave a comment

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden / Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden / Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden / Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden / Ändern )

Verbinde mit %s