Izraeli fegyvereket találtak az Is(is/il) terrorsejtnél

Izraeli fegyvereket találtak az Irakban működő terrorszervezet, az ISIS állásainak biztosításakor – az iráni FARS hírügynökség szerint az esetről az Anbar régióban harcoló iraki önkéntes alakulat, a Hashid Shaabi számolt be. A történteket egyáltalán nem lehet egyedi esetnek nevezni, az utóbbi hónapokban már az iraki politikában is nyíltan beszélnek a terrorszervezet nyugati támogatásáról.

A múlt hónap folyamán az iraki terrorelhárítás négy külföldi – az Egyesült Államokból és Izraelből küldött – katonai instruktort tartóztatott le, akiket azzal vádolnak, hogy támogatták az Iszlám Állam nevű terrorszervezetet.

Februárban egy iraki tisztviselő nyilvánosan is kijelentette, hogy az izraeli hadsereg olyan ISIS terrorsejtek kiképzését folytatja a Sínai-félszigeten, melyek később Egyiptom területén fognak működni.

Irán legfelsőbb vezetőjének főtanácsadója, Ali Akbar Velajati szerint az ISIS-t a Nyugat és Izrael közösen hozta létre, hogy a terrorszervezeten keresztül érvényesíteni tudják saját megosztó politikájukat a Közel-Keleten. Velajati kijelentette;

“Az ISIS-t a nyugati gyarmatosító hatalmak és a cionisták hozták létre, mert a terrorszervezet cselekedetei az iszlám vallás valamennyi irányzatának szabályaival ellentétesek.”

Webster Tarpley amerikai történész szintén egyetért a fenti kijelentésekkel, ő kijelentette, hogy az Egyesült Államok titkos hadseregként használja a dzsihádistákat a Közel-Kelet destabilizálására.

Mostanra az amerikai alternatív sajtóban is aktív diskurzus zajlik arról, hogy Washington ugyanazt a stratégiát folytatja, amit évtizedekkel korábban is: terrorszervezeteket működtet, hogy megakadályozza a közel-keleti országok egységes erőként fellépését, mert az ellehetetlenítené, hogy a nyugati vállalatok szabadrablást folytassanak a Közel-Kelet természetei kincsei közt. Ha 1980-ban az Egyesült Államok állt az Al-Kaida létrehozása mögött, most ugyanez kijelenthető az Iszlám Államról is; aminek tevékenységét egyébként az iszlám vallási vezetői is elfogadhatatlannak tartják, így a megnevezés már önmagában is szándékos provokációnak tekinthető, és az események legalább olyan mértékű torzítása, mintha a NATO katonai beavatkozásait keresztes hadjáratként próbálnák feltüntetni.

 

Fegyverellátmány hidfo.ru

 

Forrás:Hidfő.ru, és önmagam

 

 

Nem vagyok nagyon megdöbbenve, ez ugyan nem nagy ujdonság nekem, iszen  az úgy nevezedt Kalif Abu-Bakr-al Baghdadi is szintén Izraeli, sőt Mossad-Ügynök, Simon Elliott az igazi neve, és nekem  több hónapja megjelent ez az info a blogomban, de sajnos eddig csak német nyelven.US-Senator és nagy cionista/Aipac Lobbyísta John MC Cain jó ismerőse:

Eingebetteter Bild-Link

 

https://i2.wp.com/www.pi-news.net/wp/uploads/2014/06/isis-5-440x248.jpg

https://1magyarember.wordpress.com/2014/08/25/ist-simon-elliot-alias-al-baghdadi-judischer-abstammung/

Bibi Netanjahu azt mondja hogy: Is(is) hasznos Izraelnek

https://1magyarember.wordpress.com/2014/08/26/netanjahu-sagtisis-ist-gut-fur-israel/

 

 

A Francia Sajtó (France24)meg is próbálta cáfolni, de nem sikerült nekik nagyon ügyessen mególdani a gondokat…

 

https://1magyarember.wordpress.com/2015/01/12/france24-versucht-das-foto-von-john-mccain-mit-ibrahim-al-baghdadi-zu-widerlegen/

 

Tipikus radikális Cionista Politika, forradalmakban beszivarogni és így lehet íranyitani a ellenségi nemzeteket(A Gójokat). Nagyon ügyes a rasszista-cionista a szélhámosságban,meg rendkívűlien raffinált politikus és hihetetlen ügyesen úszit, leg szívesebben egy Gój-Nemzetet egy másik Gój-Nemzet ellen. S´ami megmaradt azt szépen öszesöpri magának.

Ez az „az ellenségem ellensége a barátom“ 3.0.


 

Ne hagyjátok magatokat manipulálni! Tisztán kell látni az igazi ambiciókat, s ellene dolgozni, együtt.

Egy szándék! Egy akarat! Egy cselekedet!

 

Kítartás,

Németországból

Az 1magyarember (ill. Pista)

Advertisements

Über 1magyarember fehér hunmagyar(Árpád, István)

Hazádnak rendületlenûl Légy híve, oh magyar; Bölcsõd az s majdan sírod is, mely ápol s eltakar.Ich bin magyarisch-germanischer Hunne, Geboren in Ungarn,einen Teil der Kindheit dort verbracht, ich kam in der Zeit des Kommunismus nach Deutschland,auch aus politischen Gründen,da ich deutsche ebenso wie ungarische Wurzeln habe(die Großeltern waren deutsche(Thüringen) Sieldler in Ungarn, da lag es am nächsten nach Deutschland(die 2. Heimat) zu kommen ,als von den Kommies verfolgte deutschstämmige wurden wir zu politischen Flüchtlingen da mein Opa Soldat im 2.WK gegen die jüdischen Bolshevisten war. Ich bin begeisterter Karpfenangler und mein Beruf ist Fahrradmechaniker, ich bin politisch interessiert und lasse mich nicht gerne von Leuten wie George Soros(aka Swarc György)und seinen Schergen verarschen.Ich habe eine,nein sogar 2 nationale Identitäten:Die ungarische sowie die deutsche.Da können die die Antifa Chaoten so oft,Fuck your national Identity grölen,wie sie wollen.Damit erreichen sie bei mir höchstens das Gegenteil.
Dieser Beitrag wurde unter Allgemein, cionizmus, Illuminati, International, Is(is), Islamisierung, Israel, Juden als Kriegstreiber, Magyarország(Ungarn), No Mainstream Press, NWO, Terrorismus, USA, USA Az új világrend, USA Világháboruskodásai, USA´s War on the World, Weltjudentum, Zionismus, Zionismus,Weltjudentum,NWO abgelegt und mit , , , , verschlagwortet. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Ich freue mich auf eure Meinungen.../Várom a megjegyzéseket.../Feel free to leave a comment

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s